VI ER EJET AF 44.000 ANDELSHAVERE

SIDE OM SIDE STÅR VI STÆRKEST

 

SOM ANDELSSELSKAB ER VORES FORNEMSTE OPGAVE
AT SKABE LOKAL VÆRDI

Thy-Mors Energi er en del af lokalsamfundet, ligesom det er en del af os. Vores lokale tilhørsforhold gør, at vi har en klar plan om konstant at udvikle os selv og vores omgivelser.

Vi arbejder hver dag på at sikre lokal handle- og beslutningskraft. Fordi det giver mest værdi, at beslutninger kan træffes tættes muligt på dem, de vedrører – nemlig dig og mig.

 

BOR DU I THY ELLER PÅ
MORS, ER DU ANDELSHAVER
I THY-MORS ENERGI

 

DET BETYDER, AT ...

 

Som andelshaver i Thy-Mors Energi kan du være med til at vælge vores repræsentantskab – eller selv stille op. Hvis du interesserer dig for det, vi arbejder med, og har noget på hjerte, så er repræsentantskabet din mulighed for at komme tættere på vores virke i Thy-Mors Energi.

Som repræsentantskabsmedlem kan du komme med input, stille spørgsmål og ikke mindst være med til at sætte retning for Thy-Mors Energi.

SPONSORATER

 

Sammen støtter vi de gode initiativer og aktiviteter, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Thy og på Mors.

TOPSPONSOR i MORS-THY HÅNDBOLD

 

Vi har øget vores engagement i egnens håndboldligahold, Mors-Thy Håndbold. Vi ønsker at støtte op om klubben, hvis hjemmekampe samler thyboerne og morsingboerne om håndbolden og er med til at sætte området på landkortet.

Med et Topsponsorat har vi forsøgt at give Mors-Thy Håndbold de bedste forudsætninger for at levere tilfredsstillende resultater på banen, samtidig med at vi får opfyldt vores ønske om øget synlighed i lokalområdet.

"Det betyder rigtig meget for os, at en stor, lokal medspiller som Thy-Mors Energi går ind og bakker os op på den måde. Det, at vi samtidig har fået en 3-årig aftale, giver os mere arbejdsro, og det har stor betydning, når man driver en håndboldklub, for det kan være lidt af en balancegang.", siger Hans Peter Jarl Madsen, salgschef i Mors-Thy Håndbold.

SØG ET SPONSORAT

 

Læs mere om vores retningslinjer for sponsorater ved at klikke herunder, og send os din ansøgning via formularen. Formularen er kun tilgængelig i ansøgningsperioden.

Vi støtter lokale klubber og foreninger til glæde og gavn for lokalsamfundet. Vores sponsorpolitik er ikke velgørenhed. Det er et noget-for-noget princip, hvor vi indgår strategiske samarbejder, der skaber værdi for både vores samarbejdspartnere og Thy-Mors Energi.

SEND OS DIN ANSØGNING

Næste ansøgningsrunde er i oktober 2021

VI ER STOLTE AF AT SAMARBEJDE MED

 

 

 

Malthe Jakobsen - racerkører i Formel 4

30/01/2020

"Opbakningen hjemme fra Thy har en kæmpe betydning, når jeg stiller til start på de internationale racerbaner. Uden den opbakning var jeg aldrig nået så langt.".

Malthe Jakobsen. Racerkører der i foråret 2018 debuterede i dansk Formel 4. 

Bedsted KFUM Volley

30/01/2020

"Vi har i næsten 15 år modtaget støtte fra Thy-Mors Energi. Med denne støtte har det været muligt at skabe et volleyballmiljø i Nordvestjylland, med plads til både udviklingen af vores børne- og ungdomsmedlemmer og eliten. Med støtten fra Thy-Mors Energi har vi gennem årene været en markant spillet i Volleyball Danmark, og vi blev sidste år kåret som Årets Breddeklub i Dansk Volleyball.".

Preben Dalgaard. Formand, Bedsted KFUM Volley

Thy Bueskyttelaug

30/01/2020

"Med jeres sponsorat for godt 2 år siden, var I med til at gøre Combat Archery muligt her i Thy, og takket være jer, kunne vi i løbet af et lille års tid udvikle spillet, så vores landsforbund turde satse på at gøre spillet landsdækkende. Kæmpe tak for, at I troede på os og vores idé.".

Lasse Christian Andrados. Formand, Thy Bueskyttelaug

 ENERGI I BØRNEHØJDE

 

Energisk skoledag er et gratis undervisningsforløb til lokale skoler.

ENERGISK SKOLEDAG

 

Alle 5. klasser i Thy, på Mors og Thyholm kan deltage i "Energisk Skoledag". Der er tale om et skræddersyet undervisningsforløb, som har til formål at kickstarte børnenes interesse for energi, bæredygtighed og grøn omstilling.

Undervisningsforløbet starter ud med et o-løb ved Besøgscenter Østerild, hvor børnene igennem praktiske opgaver bliver klogere på strømmens vej fra mølle til stikkontakt, elforbrug og CO2-udledning. Med VR-briller og film lykkes det også at få børnene til tops i en vindmølle.

Som opfølgning på turen til Besøgscenter Østerild modtager eleverne klasseundervisning på skolen, hvor de også bliver introduceret for hjemmeopgaver. 

Når eleverne har gennemført skoleundervisningen, tilegner de sig den fornemme titel "energiagent".

Se det samlede materiale herunder.