Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

VI ER EJET AF 44.000 ANDELSHAVERE

SIDE OM SIDE STÅR VI STÆRKEST

 

SOM ANDELSSELSKAB ER VORES FORNEMSTE OPGAVE
AT SKABE LOKAL VÆRDI

Thy-Mors Energi er en del af lokalsamfundet, ligesom det er en del af os. Vores lokale tilhørsforhold gør, at vi har en klar plan om konstant at udvikle os selv og vores omgivelser.

Vi arbejder hver dag på at sikre lokal handle- og beslutningskraft. Fordi det giver mest værdi, at beslutninger kan træffes tættes muligt på dem, de vedrører – nemlig dig og mig.

 

BOR DU I THY ELLER PÅ
MORS, ER DU ANDELSHAVER
I THY-MORS ENERGI

 

DET BETYDER, AT ...

 

Som andelshaver i Thy-Mors Energi kan du være med til at vælge vores repræsentantskab – eller selv stille op. Hvis du interesserer dig for det, vi arbejder med, og har noget på hjerte, så er repræsentantskabet din mulighed for at komme tættere på vores virke i Thy-Mors Energi.

Som repræsentantskabsmedlem kan du komme med input, stille spørgsmål og ikke mindst være med til at sætte retning for Thy-Mors Energi.

VÆR MED

SPONSORATER

 

Sammen støtter vi de gode initiativer og aktiviteter, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Thy og på Mors. 

Vi modtager ansøgninger gennem tre årlige ansøgningsrunder, hvor lokale klubber og foreninger kan søge om et sponsorat. 

FAQ

 

Hvem kan ansøge om et sponsorat?

I Thy-Mors Energi arbejder vi ud fra en overbevisning om, at fællesskabet er grundlæggende og helt essentiel for lokal udvikling. Denne tankegang har rødder i andelsejet – for vi, Thy-Mors Energi, er et andelsselskab med 44.000 andelshavere i Thy og på Mors. For os er sponsorater en måde, hvorpå vi kan støtte lokale fællesskaber og de ildsjæle, der gennem frivilligt arbejde gør en forskel for vores lokalområde. Fællesskabet kan være centreret omkring idræt, kultur og landsbyudvikling.

Vi tilbyder kun sponsorater til klubber og foreninger i Thy og på Mors.

Obs. Hurup by ikke er en del af vores forsyningsområde, og derfor tilbyder vi ikke sponsorater her.

Hvad sponsorerer I?

Vi vil gerne udvikling frem for drift. I kan søge om alt fra tøjsponsorater, udstyr og tilskud til udviklingsprojekter. I udvælgelsesfasen vægter vi udviklingsprojekter, som skaber merværdi for den enkelte klub, forening eller landsbysamfundet.

Hvor meget kan jeg ansøge om?

I hver ansøgningsrunde uddeles op til 100.000 kr. Alle sponsorater tilbydes som engangssponsorater, og flerårige sponsorater tilbydes derfor ikke. 

Hvornår kan jeg ansøge om et sponsorat?

Hvert år i februar, juni og oktober kan du ansøge om et sponsorat via en formular, som kun tilgængelig her på hjemmesiden i de tre nævnte måneder. Du kan forvente at modtage svar på din ansøgning i den følgende måned. 

Sponsorerer I ladestandere, varmepumper og solceller?

Vi tilbyder desværre ikke sponsorater til indkøb og drift af f.eks. energibesparende belysning, ladestandere, varmepumper og solceller. Vi opfordrer til, at du undersøger muligheden for tilskud hos din forhandler/installatør.

Støtter I politiske projekter?

Nej, vi støtter hverken politiske projekter eller religiøse projekter med diskriminerende formål.

Kan dagplejere/daginstitutioner ansøge om et sponsorat?

Private institutioner og private dagplejere kan ansøge om et sponsorat til en el-ladcykel. Herudover tilbyder vi ikke sponsorater til daginstitutioner og dagplejere.

Kan jeg ansøge om flere sponsorater samme år?

Du er velkommen til at ansøge om et sponsorat flere gange. Vær dog obs. på, at klubber og foreninger kan max. få tildelt ét sponsorat årligt.

Hvad forventer Thy-Mors Energi af et samarbejde?

Alle sponsorater tildeles efter et noget-for-noget princip, og i Thy-Mors Energi har vi en forventning om, at sponsorater er til gavn for både den enkelte sponsoratmodtager og Thy-Mors Energi.

Når et sponsorat er tildelt, finder vi sammen ud af, hvordan sponsoratet gøres værdiskabende for Thy-Mors Energi.

ANSØG OM SPONSORAT

 

Læs mere om vores retningslinjer for sponsorater herunder, og send os din ansøgning via formularen. Formularen er kun tilgængelig i ansøgningsperioden.

Vi støtter lokale klubber og foreninger til glæde og gavn for vores andelshavere. Vores sponsorpolitik er ikke velgørenhed. Det er et noget-for-noget princip, hvor vi indgår strategiske samarbejder, der skaber værdi for både vores samarbejdspartnere og Thy-Mors Energi.

RETNINGSLINJER FOR SPONSORATER

SEND OS DIN ANSØGNING

Du kan søge om sponsorat igen til oktober 2024

Februar 2024

 

Formularen er lukket

Du kan søge om et sponsorat igen til oktober, hvor vi åbner op for en ny ansøgningsrunde.

 

 

Juni 2024

 

Formularen er lukket

Du kan søge om et sponsorat igen til oktober, hvor vi åbner op for en ny ansøgningsrunde.

 

 

Oktober 2024

 

Formularen er lukket

Du kan søge om et sponsorat igen til februar, hvor vi åbner op for en ny ansøgningsrunde.

 

 

VI ER STOLTE AF AT SAMARBEJDE MED

 

 

 

Limfjordsteatret

"Vi er utrolig glade for, at Thy-Mors Energi har valgt at støtte Limfjordsteatret med et sponsorat. Det er et vigtigt bidrag til vores arbejde med børn og unge på Mors og i Thy: Akademi for Scenekunst, UngKunstThy, teaterskole og sommerskole for børn, projekter for dagplejere, børnehaver, skoler og uddannelsesinstitutioner, samarbejdsprojekter med de lokale handelsstandsforeninger m.v. Kort sagt alle de ting, der ligger ud over den almindelige teaterdrift."

Anne-Mette Riis, PR og Kommunikation,
Limfjordsteatret

Malthe Jakobsen - en thybo med ambitioner

"Opbakningen hjemme fra Thy har en kæmpe betydning, når jeg stiller til start på de internationale racerbaner. Uden den opbakning var jeg aldrig nået så langt".

Malthe Jakobsen, racerkører i formel 4.
Udvalgt til DASUs elitetrup og Team Danmarks talentprogram.

Bedsted KFUM Volley

"Vi har i næsten 15 år modtaget støtte fra Thy-Mors Energi. Med denne støtte har det været muligt at skabe et volleyballmiljø i Nordvestjylland med plads til både udvikling af vores børne- og ungdomsmedlemmer samt eliten.

Med støtten fra Thy-Mors Energi har vi gennem årene været en markant spiller i Volleyball Danmark, og vi blev sidste år kåret som Årets Breddeklub i Dansk Volleyball".

Preben Dahlgaard, formand,
Bedsted KFUM Volley

Thy Sangskole

"Sang forbinder mennesker i ånden – som et usynligt bånd mellem mennesker. Når vi synger sammen, hører vi sammen, og med fællessang følger fællesskab.

Sponsoraftalen med Thy-Mors Energi er en uvurderlig støtte til mere sang og fællessang for både store og små i vores lokalområde. Det betyder også en utrolig vigtig støtte til udvikling af nye talenter blandt børn og unge, så vi i fremtiden har nye dygtige fagfolk, som kan lede for til fællessang eller som kan starte et kor, eller måske overtage roret, når et af de mange kor i Thy og på Mors mangler en ny dirigent.”

Kristina Brogaard, daglig leder,
Thy Sangskole

Thyholm Taekwondo klub

Thyholm Taekwondo Klub er en lille lokal klub med STOR styrke.

Takket være sponsoratet fra Thy-Mors Energi er det lykkedes os at få lavet bannere og reklamemateriale så vi når ud til et støre område. Vi har endda kunne give vores medlemmer på både familieholdet og det almindelige hold trøjer med klublogo på, så vi er meget mere synlige i lokalsamfundet.

Rasmus Klemmensen, formand.

Badebro Dragstrup

"Vi vil rigtig gerne takke Thy-Mors Energi for sponsorat til badebroen i Dragstrup. I har været med til at støtte os og det er til stor glæde for lokalsamfundet. Jeg kan kun anbefale at man tager initiativ til den slags. Det er med til at samle lokale kræfter og det er jo også med til at samle de gæster der besøger campingpladsen, så det har vi stor glæde af."

Arbejdet med badebroen har krævet sit, og der har været en stor flok ildsjæle bag. Det har krævet fællesskab og hårdt arbejde, men nu er målet nået.

Henry Hansen, initiativtager, badebroen Dragstrup

 VI UDDANNER FREMTIDENS HELTE

 

Energisk skoledag er et gratis undervisningsforløb til 5. klasser i Thy og på Mors.

ENERGIENS VEJ FRA MØLLE TIL STIKKONTAKT

 

Kommende generationer har en vigtig rolle at spille i den grønne omstilling - de er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til lokale 5. klasser som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

LÆS MERE OM SKOLEUNDERIVSNING