Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Energi til mere

 

27/01/2021

Thy og Mors er udpeget som et af Nordeuropas bedste vindfelter. På vores egn er vi vant til, at det som regel blæser lidt. Det er helt normalt.

Af samme årsag er vinden også en ressource, som vores andelshavere gennem mange år har været gode til at udnytte - i dag står der nemlig mere end 600 vindmøller i landskabet på Mors og i Thy.

Det er vores holdning, at det forpligter at være placeret i Nordeuropas bedste vindfelt. Distancen til energimotorvejen skal være så kort, at hele Danmark kan drage nytte af den grønne energiproduktion, der i de kommende år bliver produceret i Thy og på Mors.  

 

ANDRE NYHEDER

Thy-Mors Energi indgår i samarbejde om dansk vi ...

25/04/2019

Eurowind Energy A/S og Thy-Mors Energi har indgået aftale om salget af 49 % af anparterne i K/S Vindpark Blæsbjerg EWE, der er en del af projektet Vindpark Blæsbjerg nær Holste ...

Thy går forrest for at reducere CO2-udledningen ...

08/12/2020

Adskillige aktører i Thy har underskrevet en aftale, der forpligtiger dem til at samarbejde om at finde grønne løsninger, der gør det muligt for Thy at leve op til ambitiøse kl ...

Vilsundbroen lyser op i december

25/11/2021

Lyset markerer færdigetableringen af fibernettet i Thy og på Mors, som giver borgere og virksomheder adgang til en digital infrastruktur i verdensklasse.