Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

HAR DU SPØRGSMÅL, ELLER ØNSKER DU EN KOMMENTAR?

 

Er du journalist og har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Brand Manager Lone Munk på tlf. 96 70 22 00 eller lmu@thymors.dk

PRESSE

 

Logoer

Download logopakke

Download logopakke

Lars Peter Christiansen

Adm. direktør/CEO

Lars Peter Christiansen

Adm. direktør/CEO

Helle Baunsgaard Aachmann

Økonomichef/CFO

Helle Baunsgaard Aachmann

Økonomichef/CFO

Kristian Tilsted

Teknisk chef/CTO

Kristian Tilsted

Teknisk chef/CTO

Jesper Primdahl

Entreprisechef

Jesper Primdahl

Entreprisechef

Lars Thorup Nielsen

Fiberchef/COO

Lars Thorup Nielsen

Fiberchef/COO

IT-chef/CIO

Henrik Bostrup

IT-chef/CIO

Michael Lyhne

Innovationschef/CINO

Michael Lyhne

Innovationschef/CINO

PRESSEMEDDELSER FRA THY-MORS ENERGI

 

Morsø Klimaråd kommer med 12 strategiske målsætninger

02/12/2022

Morsø Klimaråd har lavet en række strategiske målsætninger, som er på dagsordenen ved det kommende møde i kommunalbestyrelsen. Målsætningerne skal bidrage til at kommunen kan opnå klimaneutralitet i 2050.

Nyt samarbejde mellem Hiper og Thy-Mors Energi

10/10/2022

Thy-Mors Energi udvider nu sin portefølje af internetudbydere med Hiper, som bliver den tiende tjenesteudbyder på fibernettet i Thy og på Mors.

Thy-Mors Energi Elnet A/S ændrer navn til Netselskabet Elværk A/S

16/05/2022

Netselskabet Elværk A/S er det nye navn på selskabet, der fortsat skal opretholde en sikker og stabil elforsyning til ca. 44.000 andelshavere i Thy og på Mors. Netselskabet Elværk A/S er det nye navn på selskabet, der fortsat skal opretholde en sikker og stabil elforsyning til ca. 44.000 andelshavere i Thy og på Mors.

Norlys kan nu sælge tv og internet på Thy-Mors Energis fibernet

16/03/2022

Et samarbejde mellem Norlys og Thy-Mors Energi betyder, at godt 44.000 husstande i Thy og på Mors nu kan vælge Norlys som deres udbyder af tv og internet.