Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Klargøring til et nyt hold af energiagenter

 

16/02/2023

Det er ikke en nyhed, at vi afholder skoleundervisning, tværtimod, men nu starter en ny runde heldigvis snart og det glæder vi os til.

Vi er ved at gøre klar til vores 3. skoleår med undervisning ude i Besøgscenter Østerild. Undervisningen er noget vi tilbyder alle 5. klasser i Thy og på Mors. Formålet med undervisningen er at give eleverne en god dag i grønne omgivelser, samt at uddanne dem i strømmens vej fra mølle til stikkontakt, så vi kan få en masse nye energiagenter.

Gennem leg og praktiske øvelser får eleverne indsigt i energiforbrug og hvordan man med energirigtig adfærd kan påvirke den grønne omstilling.

Besøgscenter Østerild og lyden af vingesus fra nogle af de største havvindmøller i verden, danner rammen for en god og energisk dag, hvor eleverne skal følge energiagent Elmer. Eleverne skal igennem 6 poster, lige fra at bygge sin egen vindmølle, til at komme op i toppen af en vindmølle med hjælp af VR-briller.

Vi er stolte af det univers vi har bygget op om vores skoleundervisning. Vores gode samarbejde med skolerne gør at vi kan dele viden om den grønne omstilling til den kommende generation. Vi håber derfor også at skolerne igen bakker op når tilmeldingen til det kommende skoleår åbner i maj.

 

ANDRE NYHEDER

Norlys kan nu sælge tv og internet på Thy-Mors ...

16/03/2022

Et samarbejde mellem Norlys og Thy-Mors Energi betyder, at godt 44.000 husstande i Thy og på Mors nu kan vælge Norlys som deres udbyder af tv og internet.

Thy-Mors Energi Certificeret efter den internat ...

19/08/2020

Opruster til Cyberkrig

Nuudays produkter på Thy-Mors Energis fibernet

25/08/2020

Ny aftale sikrer 44.000 husstande og virksomheder i Thy og på Mors adgang til bredbånd, tv og streamingtjenester fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv.