Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Klargøring til et nyt hold af energiagenter

 

16/02/2023

Det er ikke en nyhed, at vi afholder skoleundervisning, tværtimod, men nu starter en ny runde heldigvis snart og det glæder vi os til.

Vi er ved at gøre klar til vores 3. skoleår med undervisning ude i Besøgscenter Østerild. Undervisningen er noget vi tilbyder alle 5. klasser i Thy og på Mors. Formålet med undervisningen er at give eleverne en god dag i grønne omgivelser, samt at uddanne dem i strømmens vej fra mølle til stikkontakt, så vi kan få en masse nye energiagenter.

Gennem leg og praktiske øvelser får eleverne indsigt i energiforbrug og hvordan man med energirigtig adfærd kan påvirke den grønne omstilling.

Besøgscenter Østerild og lyden af vingesus fra nogle af de største havvindmøller i verden, danner rammen for en god og energisk dag, hvor eleverne skal følge energiagent Elmer. Eleverne skal igennem 6 poster, lige fra at bygge sin egen vindmølle, til at komme op i toppen af en vindmølle med hjælp af VR-briller.

Vi er stolte af det univers vi har bygget op om vores skoleundervisning. Vores gode samarbejde med skolerne gør at vi kan dele viden om den grønne omstilling til den kommende generation. Vi håber derfor også at skolerne igen bakker op når tilmeldingen til det kommende skoleår åbner i maj.

 

ANDRE NYHEDER

Thy-Mors Energi køber sig ind i True Energy sam ...

20/02/2020

True Energy får tilført ny kapital og får samtidig direkte adgang til viden om elnettet.

Straksudbetaling på 10,4 mio. kr. til leverandø ...

18/03/2020

Koncernens betalingsbetingelser over for leverandører suspenderes i første omgang indtil 1. maj 2020, hvilket betyder, at alle regninger blive betalt lige så hurtigt, som de ka ...

Fastspeed til dig med fiber

08/11/2021

Paletten af internettjenester på fibernettet udvides med Fastspeed, som nu kan tilvælges som tjenesteudbyder af alle fiberkunder i Thy og på Mors.