Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

KONTAKT

 

Vi er her for at hjælpe - uanset om dine spørgsmål omhandler fibernet, elhandel, sponsorater eller skoleundervisning mv. Kontakt os på telefon, via kontaktformularen eller mød os på Løvevej 5 i Thisted. 


Telefontid
:
Mandag - torsdag kl. 9 - 15

Fredag kl. 9 - 13


Personlig betjening:
Mandag - torsdag kl. 10 - 15

Fredag kl. 10 - 13

 

 

TRÆF OS PÅ TELEFON:

96 70 22 00

KONTAKTFORMULAR

 

BESTIL FIBERNET

 

Som andelshaver i Thy-Mors Energi kan du få gratis tilslutning til fibernettet. Bestil det hos din foretrukne tjenesteudbyder, så kommer vi og installerer det i din bolig.

VÆLG TJENESTEUDBYDER

HVORFOR VÆLGE FIBERNET?

Hurtigt

Stabilt

Energieffektivt

KØB EL LOKALT

 ... i kraft af fællesskabet

GO'ENERGI - DIN LOKALE ELHANDLER 

 

Vi er medejere af elhandelsselskabet go'energi A/S.

go'energi tilbyder gennemsigtige produkter uden skjulte gebyrer og er derfor et troværdigt elhandelsselskab, du kan have tillid til. Ønsker du at blive kunde hos go'energi, eller er du i forvejen kunde og har spørgsmål til dig elregning, er du velkommen til at rette henvendelse.

KONTAKT GO'ENERGI