SIKRE VALG MED FORNUFTIGE KUNDELØSNINGER

 

Vi udvikler gennemskuelige produkter og løsninger,
der gør det trygt og tillidsfuldt for vores andelshavere at træffe det rigtige valg.

VI ÅBNER FIBERNETTET OP

 

Snart er vi i mål med udrulningen af fibernet til alle andelshavere i Thy og på Mors. I det seneste års tid har vi derfor arbejdet målrettet på en løsning, der gør det muligt for os at åbne fibernettet op for flere tv- og internetudbydere. I løbet af 2020 falder de første aftaler på plads, og vores andelshavere kan dermed se frem til snart at få et større produktudvalg på fibernettet.

 

Tjek på kortet, om du kan få fiber nu.

BESTIL FIBER HOS ALTIBOX

 

Du kan se frem at få et større udvalg af tv- og internetprodukter på dit fibernet i 2020. Indtil da kan du bestille din fiberforbindelse gennem Altibox.

KØB EL LOKALT

 ... i kraft af fællesskabet

EL FRA GOENERGI

 

Sammen med RAH og MES er vi medejere af elhandelsselskabet goenergi A/S. Hos goenergi A/S kan du vælge mellem en række forskellige elprodukter, og fælles for dem er, at produkterne er gennemsigtige og uden skjulte gebyrer. goenergi A/S er derfor et troværdigt elhandelsselskab, du kan have tillid til.  

ENERGIRÅDGIVNING TIL ERHVERV

 

Som lokal virksomhedsejer kan du få energirådgivning gennem vores samarbejdspartner Scanenergi.

LAD ELBILEN OP MED
KLIMAVENLIG EL

 

... i kraft af fællesskabet

VI KIGGER IND I EN GRØN FREMTID MED FLERE ELBILER PÅ VEJENE

 

Med True Energy App får elbilsejere en unik mulighed for at planlægge optankningen, så bilen bruger mest mulig klimavenlig strøm.

Elbilen skal først oprettes i appen, hvorefter du som ejer indstiller, hvornår bilen skal være klar, og hvor meget batteriet skal oplades. Derudover sætter du en sikkerhedsdistance, så du altid kan køre en kortere tur. Med udgangspunkt i dine indstillinger sørger True Energy for at oplade din bil. Hver gang du sætter kablet i stikket derhjemme, beregner True Energy, hvor lang tid din bil skal bruge til at lade op, og hvornår det bedst kan betale sig at starte opladningen.

FÅ OVERBLIK OVER DIT ELFORBRUG

 

Du kan følge dit elforbrug og få gode råd til energibesparelser på ForbrugerWeb. Første gang du logger på, skal du oprette en forbrugerwebkonto. Dette kræver en internetkode, som du kan få oplyst ved at udfylde formularen til højre eller ved at ringe til os på 96 70 22 00.

FÅ OPLYST INTERNETKODE