Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Fastspeed til dig med fiber

 

08/11/2021

Paletten af internettjenester på fibernettet udvides med Fastspeed, som nu kan tilvælges som tjenesteudbyder af alle fiberkunder i Thy og på Mors. 

Rejsen mod et helt åbent fibernet er i fuld gang, og Fastspeed bliver den 5. i rækken af tjenesteudbydere, som nu kan sælge tjenester på fibernettet i Thy og på Mors.  Thy-Mors Energi Fibernet A/S følger herned strategien om at sikre valgfrihed til alle andelshavere på en digital infrastruktur i verdensklasse.

- Som andelsselskab er det vores vigtigste opgave at skabe værdi for vores lokalsamfund med fiberinfrastrukturen, og derfor er det vigtig for os, at vores andelshavere får frihed til selv at vælge, hvilken tjenesteudbyder de ønsker på fibernettet, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi. 

Også hos Jens Raith, adm. direktør i Fastspeed, er der stor tilfredshed med endelig at få adgang til fibernettet.

- Vi går benhårdt efter at være danskernes foretrukne bredbåndsleverandør med den skarpeste pris, den højeste kvalitet og den bedste kundeoplevelse. Det er afgørende for os at kunne sælge vores løsninger på stærke fibernet, som kan leve op til vores standard. Vi glæder os derfor over, at vi kan levere Fastspeed bredbånd i Thy og på Mors, siger Jens Raith.

Gennem en række lignende aftaler med andre fiberselskaber er Fastspeed allerede nået bredt ud med sit stærke tilbud.

- Vores høje score på Trustpilot taler sit tydelige sprog. Kunderne er vilde med vores enkle produkt og høje hastigheder, og vi er nu den uafhængige tjenesteudbyder, der kan levere 1000 Mbit bredbånd til flest danskere, fortæller Jens Raith.

Aftalen mellem Fastspeed og Thy-Mors Energi er indgået via OpenNets uafhængige brancheplatform, som giver netejere og internet- og tv-udbydere mulighed for at samarbejde om at åbne fibernettene. Rækken af nye tjenesteudbydere omfatter også Yousee, Hiper, Stofa og Boxer/Norlys, der i løbet af 2022 får mulighed for at sælge tv- og internetprodukter på fibernettet.

ANDRE NYHEDER

ForbrugerWeb er blevet til Mit MELVA

18/03/2021

ForbrugerWeb er nu kommet i en ny forbedret udgave - nyt navn, ny software og ny app.

Thy-Mors Energi fortsætter som Topsponsor i Mor ...

03/04/2022

En ny aftale er landet og sikrer et fortsat samarbejde de næste tre år.

Stærk digital kontakt til kunderne

08/12/2021

To hurtige fibernet-forbindelser er alfa og omega for at drive en effektiv forretning hos, Møllegårdens Camping i Vilsund.