NYHED

Fastspeed til dig med fiber

 

08/11/2021

Paletten af internettjenester på fibernettet udvides med Fastspeed, som nu kan tilvælges som tjenesteudbyder af alle fiberkunder i Thy og på Mors. 

Rejsen mod et helt åbent fibernet er i fuld gang, og Fastspeed bliver den 5. i rækken af tjenesteudbydere, som nu kan sælge tjenester på fibernettet i Thy og på Mors.  Thy-Mors Energi Fibernet A/S følger herned strategien om at sikre valgfrihed til alle andelshavere på en digital infrastruktur i verdensklasse.

- Som andelsselskab er det vores vigtigste opgave at skabe værdi for vores lokalsamfund med fiberinfrastrukturen, og derfor er det vigtig for os, at vores andelshavere får frihed til selv at vælge, hvilken tjenesteudbyder de ønsker på fibernettet, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi. 

Også hos Jens Raith, adm. direktør i Fastspeed, er der stor tilfredshed med endelig at få adgang til fibernettet.

- Vi går benhårdt efter at være danskernes foretrukne bredbåndsleverandør med den skarpeste pris, den højeste kvalitet og den bedste kundeoplevelse. Det er afgørende for os at kunne sælge vores løsninger på stærke fibernet, som kan leve op til vores standard. Vi glæder os derfor over, at vi kan levere Fastspeed bredbånd i Thy og på Mors, siger Jens Raith.

Gennem en række lignende aftaler med andre fiberselskaber er Fastspeed allerede nået bredt ud med sit stærke tilbud.

- Vores høje score på Trustpilot taler sit tydelige sprog. Kunderne er vilde med vores enkle produkt og høje hastigheder, og vi er nu den uafhængige tjenesteudbyder, der kan levere 1000 Mbit bredbånd til flest danskere, fortæller Jens Raith.

Aftalen mellem Fastspeed og Thy-Mors Energi er indgået via OpenNets uafhængige brancheplatform, som giver netejere og internet- og tv-udbydere mulighed for at samarbejde om at åbne fibernettene. Rækken af nye tjenesteudbydere omfatter også Yousee, Hiper, Stofa og Boxer/Norlys, der i løbet af 2022 får mulighed for at sælge tv- og internetprodukter på fibernettet.

ANDRE NYHEDER

Grøn strøm kræver smarte systemer

07/02/2020

I 2019 kom 50% af elektriciteten fra vedvarende kilder som sol- og vindenergi, og det er er ny rekord. Aldrig har vores energiforsyning været grønnere. 

Thy-Mors Energi køber sig ind i True Energy sam ...

20/02/2020

True Energy får tilført ny kapital og får samtidig direkte adgang til viden om elnettet.

Thy-Mors Energi Certificeret efter den internat ...

19/08/2020

Opruster til Cyberkrig