NYHED

Kundeservice lukker pga. Coronavirus

 

12/03/2020

På baggrund af regeringens udmelding om Coronavirusset, finder vi det nødvendigt at lukke midlertidigt ned for al personlig betjening – både i Nykøbing og Thisted. 

På baggrund af regeringens udmelding om Coronavirusset, finder vi det nødvendigt at lukke midlertidigt ned for al personlig betjening – både i Nykøbing og Thisted. Vi tager Coronavirus og følgerne heraf alvorligt, og vi ønsker derfor at understøtte indsatsen for at bekæmpe virusset.

Som en konsekvens af lukningen vil det ikke være muligt at afhente produkter fra Altibox hos os. Bestillinger vil derfor blive sendt direkte fra Altibox. Al kontakt til goenergi skal ligeledes foregå pr. telefon eller mail.

Har du brug for rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice telefonisk på 96 70 22 00.

ANDRE NYHEDER

Thisted Kommune får lynhurtigt fibern ...

15/06/2020

Thisted Kommune opnår status som Gigabit-kommune senest ved udgangen af 2020. Dette står klart nu, hvor Thy-Mors Energi inkluderer Hurup by i den afsluttende etape af fiberudru ...

Telenor får adgang til Thy-Mors Energ ...

09/06/2020

Telenor og Thy-Mors Energi har i dag underskrevet en aftale, der indebærer, at Telenor fremover kan tilbyde lynhurtigt fiberbredbånd til kunderne i Thy-Mors fiberforsyningsområ ...

Vestjyske energiprojekter skal give v ...

30/01/2020

Nyt strategisk investeringssamarbejde mellem Thy-Mors Energi, RAH i Ringkøbing, og Vestforsyning A/S fra Holstebro skal fremme den grønne omstilling.