Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Kviknet til andelshaverne

 

01/10/2021

Bredbåndsløsninger fra Kviknet er nu tilgængelige for fiberkunder i Thy og på Mors, og Kviknet bliver hermed den tredje i rækken af tjenesteudbydere på fibernettet.

Med endnu en tjenesteudbyder på fibernettet forfølger Thy-Mors Energi Fibernet A/S strategien om at sikre valgfrihed til alle andelshavere på en digital infrastruktur i verdensklasse.

- Mange andelshavere har allerede taget imod tilbuddet om en gratis fiberforbindelse, men med en bredere pallette af internet- og tv-produkter håber vi, det bliver attraktivt for endnu flere at få fibernet, og derfor er vi også glade for, at Kviknet nu udvider produktudbuddet, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi.

Også i Kviknet er der stor tilfredshed med at få adgang til fibernettet i Thy og på Mors, fortæller Yoel Caspersen, direktør for Kviknet:

 - Vi er kendt for høje hastigheder, kvalitet og lave priser, så vi kommer med en stærk ny valgmulighed til områdets fiberkunder, der nu kan få endnu mere ud af fibernettet.

Aftalen mellem Thy-Mors Energi og Kviknet er indgået via OpenNet’s uafhængige brancheplatform, der gør det muligt for tjenesteudbydere og fibernet-ejere at indgå samarbejder til gavn for alle fiberkunder.

Rækken af nye tjenesteudbydere omfatter også Yousee, Hiper, Bolig∙Net, Stofa og Boxer/Norlys, der i løbet af efteråret 2021 og 2022 får mulighed for at sælge tv- og internetprodukter på fibernettet.

ANDRE NYHEDER

Vestjyske energiprojekter skal give værdi lokalt

03/09/2019

Nyt strategisk investeringssamarbejde mellem Thy-Mors Energi, RAH i Ringkøbing, og Vestforsyning A/S fra Holstebro skal fremme den grønne omstilling.

Stærk digital kontakt til kunderne

08/12/2021

To hurtige fibernet-forbindelser er alfa og omega for at drive en effektiv forretning hos, Møllegårdens Camping i Vilsund.

Stigende efterspørgsel på sponsorater blandt lo ...

06/04/2022