NYHED

Kviknet til andelshaverne

 

01/10/2021

Bredbåndsløsninger fra Kviknet er nu tilgængelige for fiberkunder i Thy og på Mors, og Kviknet bliver hermed den tredje i rækken af tjenesteudbydere på fibernettet.

Med endnu en tjenesteudbyder på fibernettet forfølger Thy-Mors Energi Fibernet A/S strategien om at sikre valgfrihed til alle andelshavere på en digital infrastruktur i verdensklasse.

- Mange andelshavere har allerede taget imod tilbuddet om en gratis fiberforbindelse, men med en bredere pallette af internet- og tv-produkter håber vi, det bliver attraktivt for endnu flere at få fibernet, og derfor er vi også glade for, at Kviknet nu udvider produktudbuddet, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi.

Også i Kviknet er der stor tilfredshed med at få adgang til fibernettet i Thy og på Mors, fortæller Yoel Caspersen, direktør for Kviknet:

 - Vi er kendt for høje hastigheder, kvalitet og lave priser, så vi kommer med en stærk ny valgmulighed til områdets fiberkunder, der nu kan få endnu mere ud af fibernettet.

Aftalen mellem Thy-Mors Energi og Kviknet er indgået via OpenNet’s uafhængige brancheplatform, der gør det muligt for tjenesteudbydere og fibernet-ejere at indgå samarbejder til gavn for alle fiberkunder.

Rækken af nye tjenesteudbydere omfatter også Yousee, Hiper, Bolig∙Net, Stofa og Boxer/Norlys, der i løbet af efteråret 2021 og 2022 får mulighed for at sælge tv- og internetprodukter på fibernettet.

ANDRE NYHEDER

Thy-Mors Energi er ny topsponsor i Mors-Thy Hån ...

22/08/2019

Det lokale andelsselskab øger engagementet i egnens håndboldligahold, Mors-Thy Håndbold, og parterne er ligeledes blevet enige om at lave 3-årig kontrakt.

Telenor åbner ballet for thy- og morsingboerne

31/05/2021

Bredbåndsløsninger fra Telenor kan fra sidst i juni tilvælges af fiberkunder i Thy og på Mors. Dette er et gigantisk skridt mod det frie valg på fibernettet, som i en årrække h ...

BOLIG∙NET udvider produktpaletten på fibernettet

25/10/2021

Fiberkunder i Thy og på Mors kan nu vælge bredbåndsløsninger fra BOLIG∙NET, som er specialiseret i bredbåndsløsninger til boligforeninger og private.