Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Med Fibernet vokser træerne ind i himlen

 

17/12/2021

og drømme kan gøres til virkelighed. Det tror vi på -og vores andelshavere i Thy og på Mors er dem, der beviser det.

I Hundborg bor 37-årige Jeanette Klitgaard-Lund, og hun er en af dem der sætter pris på fibernettet og det potentiale, som fiberforbindelsen bringer med sig. Det lynhurtige fibernet har nemlig været afgørende for, at læreruddannede Jeanette nu har to nye eksamensbeviser i projektledelse og økonomi fra Copenhagen Business Academy i København.

De mundtlige eksaminer er foregået over nettet. Så den tid, hvor lærer og censor er i København og Jeanette sidder i Hundborg, er det helt afgørende, at der er et stabilt fibernet.

Jeanette udtaler, at det har været vigtigt for hende, at hun har været tryg, ved at vide der har været internet, og at det bare har fungeret. Til eksamen er der tilsyn, og her sikrer en tilsynsførende, at der ikke sker eksamensnyd. Så der er rigtig meget styr på det, og jeg turde slet ikke have gjort det, før vi fik fibernet.

Med det lynhurtige fibernet kan vores andelshavere med ro i sindet vælge fjernstudie til, og samtidig er det med fibernettet endnu mere attraktivt at drive virksomhed i Thy og på Mors. Som lokalt andelsselskab kan vi kun være stolte af, at vi i kraft af fællesskabet med andelshaverne kan skabe en digital infrastruktur i verdensklasse, der understøtter nutidens teknologiske behov.

ANDRE NYHEDER

Kviknet til andelshaverne

01/10/2021

Bredbåndsløsninger fra Kviknet er nu tilgængelige for fiberkunder i Thy og på Mors, og Kviknet bliver hermed den tredje i rækken af tjenesteudbydere på fibernettet.

Thy-Mors Energi byder Norlys velkommen på fiber ...

07/09/2021

Med en ny aftale mellem Thy-Mors Energi og Norlys får godt 44.000 husstande i Thy og på Mors i løbet af 2022 endnu flere valgmuligheder på fibernettet.  

Fastspeed til fiberkunder i Thy og på Mors

22/06/2021

En nyligt indgået aftale mellem Fastspeed og Thy-Mors Energi giver den hurtigt voksende bredbåndsudbyder adgang til fibernettet i Thy og på Mors, hvor fiberkunder hermed kan se ...