Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Morsø FC tegner ny treårig hovedsponsoraftale

 

05/09/2023

MorsØ FC og Spar Nord/Thy-Mors Energi (i samarbejde med go’energi) har gennem en årrække haft et godt samarbejde til glæde for begge parter.

 Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og derfor har vi nu forlænget sponsoraftalen i en ny periode, siger formand Morten Overgaard fra MorsØ FC.

MorsØ FC er en klub i god gænge. Vi har gennem flere år kunnet fastholde et pænt højt medlemstal, hvor især ungdomsafdelingen udviser stor tilgang.

-MorsØ FC er stadig en ny/ung klub, og det er meget vigtigt at få skabt nogle traditioner og fælles opleverser, vi kan bygge klubben videre på. Vi er er derfor meget glade for at både Spar Nord og Thy-Mors Energi vil forlænge sponsoratet, da det giver os ro og mulighed for at forbedre vores fodbold og fællesskab.

Hos Thy-Mors Energi er man stolt af titlen som hovedsponsor i Morsø FC.

- Vi anerkender, at det er en stor bedrift at drive en fodboldklub som Morsø FC, og som hovedsponsor opnår vi, udover at støtte op om klub- og foreningslivet, også at være synlig lokalt. Det har både stor værdi for os og elhandelsselskabet go’energi, som er medsponsor på vores andel af hovedsponsoratet i klubben, udtaler Lars Peter Christiansen, adm. direktør i Thy-Mors Energi. Han suppleres af Tina Lund, salgsleder i go’energi:

- For go’energi er det vigtigt at være til stede i vores lokalområde. Vi ønsker at give tilbage til det område, der støtter os – og det gør vi blandt andet ved at støtte op om Morsø FC til gavn for lokalbefolkningen.

I Spar Nord er der også tilfredshed med forlængelsen.

- Vi ønsker at bakke op om den store frivillige indsats, der foregår i lokalsamfundet, så derfor glæder det os, at samarbejdet med Morsø FC fortsætter.

- Det er vigtigt for os, at vi kan give noget tilbage til det lokalsamfund, vi lever af at betjene i det daglige. Det giver god mening, synes vi, udtaler kunderådgiver Kenneth F. Sørensen fra Spar Nord Nykøbing Mors.

 

ANDRE NYHEDER

Thy-Mors Energi Elnet A/S ændrer navn til Netse ...

16/05/2022

Netselskabet Elværk A/S er det nye navn på selskabet, der fortsat skal opretholde en sikker og stabil elforsyning til ca. 44.000 andelshavere i Thy og på Mors.

ENERGRID udvider Thy-Mors Energis hjemmebane

01/07/2020

Den grønne omstilling skifter gear, det samme gør Thy-Mors Energi Service. Derfor skifter selskabet nu navn til ENERGRID.

Aprilsnar: Thy-Mors Energi indfører sporhunde t ...

01/04/2021

Det seneste års tid har Thy-Mors Energi deltaget i et EU forskningsprojekt, hvor muligheden for at anvende specialiserede sporhunde er blevet undersøgt.