Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Norlys kan nu sælge tv og internet på Thy-Mors Energis fibernet

 

16/03/2022

Et samarbejde mellem Norlys og Thy-Mors Energi betyder, at godt 44.000 husstande i Thy og på Mors nu kan vælge Norlys som deres udbyder af tv og internet.

Husstandene i Thy-Mors området kan fra denne uge vælge Norlys-produkter, når de skal købe hurtigt internet og tv.

- Vi er meget glade for, at vi nu kan tilbyde borgere i Thy og på Mors lynhurtigt og stabilt internet og tv fra Norlys. Vi har mange års erfaring med at levere både internet og tv til danskerne, og har altid fokus på at give vores kunder den ypperste kundeoplevelse. Derfor glæder vi også til at kunne byde velkommen til kunder fra Thy-Mors-området, siger Lise Bering, direktør for Salg & Produkter i Norlys Digital.   

Større valgfrihed hos Thy-Mors Energis andelshavere
Hos Thy-Mors Energi er man også tilfreds med samarbejdet, som netop giver andelshaverne større valgfrihed blandt flere udbydere.

- Helt i tråd med strategien i Thy-Mors Energi Fibernet A/S udvider vi paletten af tjenesteudbydere på fibernettet i Thy og på Mors, og vi er enormt glade for også at kunne byde Norlys velkommen på fibernettet. Som andelsselskab skal vi skabe værdi med fiberinfrastrukturen for vores andelshavere, og i kraft af at udbuddet af tv- og internetprodukter hele tiden øges, håber vi på, at det bliver attraktivt for endnu flere af andelshaverne at få en fiberforbindelse, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi. 


Norlys vil dække hele Danmark
Samarbejdet er for Norlys endnu et skridt på vejen i at være en landsdækkende udbyder af tv og internet. Senest har Norlys også indgået samarbejde med Energi Fyn og Fibia, og vil derfor senere på året kunne sælge produkter via de to selskabers fibernet, som dækker mere end en halv million husstande.Om Norlys
Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.700 medarbejdere er virksomheden Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Om Thy-Mors Energi
Thy-Mors Energi er en andelsejet koncern med 44.000 andelshavere i Thy og på Mors. I Thy-Mors Energi tror vi på en fælles fremtid, der er elektrificeret, digital og baseret på vedvarende energi. Gennem massive investeringer i den lokale infrastruktur vil vi bidrage til at skabe de teknologiske rammer, der fortsat kan udvikle og gøre det attraktivt at bo og drive virksomhed i Thy og på Mors.ANDRE NYHEDER

Straksudbetaling på 10,4 mio. kr. til leverandø ...

18/03/2020

Koncernens betalingsbetingelser over for leverandører suspenderes i første omgang indtil 1. maj 2020, hvilket betyder, at alle regninger blive betalt lige så hurtigt, som de ka ...

Thy-Mors Energi Elnet A/S ændrer navn til Netse ...

16/05/2022

Netselskabet Elværk A/S er det nye navn på selskabet, der fortsat skal opretholde en sikker og stabil elforsyning til ca. 44.000 andelshavere i Thy og på Mors.

Thy-Mors Energi Certificeret efter den internat ...

19/08/2020

Opruster til Cyberkrig