NYHED

Samarbejde skaber muligheder

 

27/01/2021

Fællesskab er lig med samarbejde. Vi tænker og handler derfor ud fra en præmis om, at det er én for alle og alle for én.

Sammen skabes der muligheder, og sammen formes og udfordres fremtiden. Når samarbejde skabes, kan der opbygges ny industri som blandt andet giver flere arbejdspladser. Meget teknologi er i forvejen udviklet, men før det kan anvendes, kræver det, at der skabes partnerskaber, som kan udvikle, teste og implementere nye og bæredygtige løsninger. Industrier skal sammen skabe nye forretningsmodeller og arbejdsmetoder, som kan understøtte udviklingen af et klimavenligt energisystem. Lad os arbejde sammen om at udvikle og skabe et lokalsamfund, der altid er i udvikling.  

ANDRE NYHEDER

Kundeservice lukker pga. Coronavirus

12/03/2020

På baggrund af regeringens udmelding om Coronavirusset, finder vi det nødvendigt at lukke midlertidigt ned for al personlig betjening – både i Nykøbing og Thisted. 

Nordeuropas bedste vindbælte

27/01/2021

Thy og Mors er udpeget som et af Nordeuropas bedste vindfelter. På vores egn er vi vant til, at det som regel blæser lidt. Det er helt normalt.

Straksudbetaling på 10,4 mio. kr. til leverandø ...

18/03/2020

Koncernens betalingsbetingelser over for leverandører suspenderes i første omgang indtil 1. maj 2020, hvilket betyder, at alle regninger blive betalt lige så hurtigt, som de ka ...