Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Stærk digital kontakt til kunderne

 

08/12/2021

To hurtige fibernet-forbindelser er alfa og omega for at drive en effektiv forretning hos, Møllegårdens Camping i Vilsund.

Salg på helt nye måder

Møllegårdens camping anvender både fotos og små film på digitale medier - både når der er nyheder, og når der skal vises rundt i udstillingen. Hele deres område er dækket af WiFi, og virksomheden anvender to lynhurtige og kraftige forbindelser til omverdenen.

Michael Nøhr Nielsen er tredje generation i Møllegårdens Camping. Han pointerer at den høje hastighed betyder, at der ikke er ventetid, når en tung fil skal hentes eller uploades. Samtidig går det også hurtigt, når der skal indlæses backups til serverne.

Fra stenalder til fibernet

Michael husker, hvordan det var, før fibernettet blev lagt ind.

- Da jeg kom tilbage til Thy i 00'erne, kom jeg fra et job i IT-branchen, så det var som at komme retur til stenalderen. Dengang var der en ADSL-linje i Vilsund - med 5 megabit plads til download og 2 til upload, husker han.

Michael Nøhr Nielsen tog dengang kontakt til daværende fiberchef Kristian Tilsted hos Thy-Mors Energi samt borgerforeningen i Vilsund. Der blev arrangeret et møde med kaffe og kage - samt uddeling af tilslutningssedler. Opbakningen endte med at være så stor, at Vilsund blev en af de allerførste byer i Thy med adgang til lynhurtigt internet. Da Vilsund fik lagt fibernet, var man ikke engang færdige med at lægge det i Thisted. Michael er sikker på at har været en følge af, at Thy-Mors Energi har været positiv over for yderområderne.

Bevidstheden om, at hurtigt internet er en vigtig livsnerve for alle i dagens Danmark, og særligt i yderområderne for ikke at skabe et A og B hold, har været omdrejningspunkt i den strategi, Thy-Mors Energi har haft i en årrække - og som førte til en beslutning om fiber til alle... i kraft af fællesskabet.  

ANDRE NYHEDER

Informationssikkerhedscertifikat for 2023-2025 ...

11/07/2023

ISO 27001 certifikat fra DNV er igen i hus

ForbrugerWeb er blevet til Mit MELVA

18/03/2021

ForbrugerWeb er nu kommet i en ny forbedret udgave - nyt navn, ny software og ny app.

Thy-Mors Energi viste erhvervsministeren den lo ...

27/11/2019

Lokale andelsselskaber repræsenterer et betydningsfuldt nærdemokrati – ogsånår det kommer, at det danske energisystem i fremtiden skal være baseret påvedvarende energikilder.