Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Straksudbetaling på 10,4 mio. kr. til leverandører

 

18/03/2020

Koncernens betalingsbetingelser over for leverandører suspenderes i første omgang indtil 1. maj 2020, hvilket betyder, at alle regninger blive betalt lige så hurtigt, som de kan blive valideret.

Med dette initiativ ønsker Thy-Mors Energi at understøtte de enkelte leverandørers likviditet i denne tid, hvor Coronavirus og følgerne heraf har ramt Danmark og ikke mindst erhvervslivet hårdt. For Thy-Mors Energi er det en lille håndsrækning, men den kan være vital for mange af koncernens lokale leverandører.

Normalt har Thy-Mors Energi en betalingsfrist på 30 dage over for leverandører, men den ophæver vi indtil 1. maj i et forsøg på at hjælpe bedst muligt i den her særlige situation, forklarer Lars Peter Christiansen, adm. direktør i Thy-Mors Energi, og fortsætter:

- Thy-Mors Energi er heldigvis en velkonsolideret virksomhed, som godt nok på det operationelle plan også er påvirket af Corona-situationen. Sammenligner vi os med andre virksomheder, så er vi dog ikke nævneværdigt påvirket rent økonomisk, og derfor mener vi også som lokalt andelsselskab, at det er på sin plads, at vi iværksætter dette initiativ for at støtte op om det lokale erhvervsliv, afslutter han.

ANDRE NYHEDER

Vi arbejder hver dag for at understøtte, at Thy ...

27/01/2021

Indsigt i elnettets tilstand er altafgørende for at understøtte den stigende elektrificering af samfundet. Årtiers arbejde med både at planlægge, udbygge, vedligeholde og dokum ...

Stærk digital kontakt til kunderne

08/12/2021

To hurtige fibernet-forbindelser er alfa og omega for at drive en effektiv forretning hos, Møllegårdens Camping i Vilsund.

Thy-Mors Energi byder Norlys velkommen på fiber ...

07/09/2021

Med en ny aftale mellem Thy-Mors Energi og Norlys får godt 44.000 husstande i Thy og på Mors i løbet af 2022 endnu flere valgmuligheder på fibernettet.