Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Energi ejet af dig og mig

 

27/01/2021

Stedbundne ressourcer som eksempelvis møg, er en vigtig drivkraft i den grønne omstilling, og de har en afgørende betydning for den positive udvikling i Thy og på Mors. De grønne brændsler produceres ofte i de timer, hvor der er meget vind og sol, hvilket gør mulighederne i vores område nærmest uendelige.

PtX

Ny teknologi kaldet Power-to-X skal hjælpe os med at reducere udledningen af CO2. Med grøn strøm er det muligt at fortrænge fossil energi i sektorer, der umiddelbart ikke kan køre en normal drift uden brug af strøm eller batterier. Med elektrolyse kan vi skabe grønne brændsler, som kan anvendes til trafik, produktionsvirksomhed, og på mange andre områder.

Værdiskabende lokalsamfund

Vi ønsker at investere i bæredygtige og grønne løsninger, der bidrager til at indfri de nationalpolitiske ambitioner og samtidig bliver værdiskabende for det lokalsamfund, vi er en del af. I Thy-Mors Energi ser vi det nemlig som helt naturligt, at som andelsselskab tager aktiv del i den grønne omstilling lokalt og hermed en grønnere fremtid.

ANDRE NYHEDER

Thy-Mors Energi viste erhvervsministeren den lo ...

27/11/2019

Lokale andelsselskaber repræsenterer et betydningsfuldt nærdemokrati – ogsånår det kommer, at det danske energisystem i fremtiden skal være baseret påvedvarende energikilder.

Thy-Mors Energi byder Norlys velkommen på fiber ...

07/09/2021

Med en ny aftale mellem Thy-Mors Energi og Norlys får godt 44.000 husstande i Thy og på Mors i løbet af 2022 endnu flere valgmuligheder på fibernettet.  

Telenor får adgang til Thy-Mors Energi’s fibernet

28/05/2020

Telenor og Thy-Mors Energi har i dag underskrevet en aftale, der indebærer, at Telenor fremover kan tilbyde lynhurtigt fiberbredbånd til kunderne i Thy-Mors fiberforsyningsområ ...